torsdag den 3. februar 2011

Godt nytår :)

Så fik vi oplevet hvordan vietnameserne holder nytår. Det er ikke tit man får lov til at prøve at holde nytår to gange på et år. Vi tog ind til centrum omkring 21-tiden. Vi skulle mødes med dem fra det andet hus og pigerne fra Vordingborg var også med. Vi tog ind på noget der hedder Avalon, hvor vi gav 650.000 Dong for fra bar og buffet hele aftenen. Hmmm der blev vi vidst snydt lidt. Buffeten var ulækre pindemadder og fri bar var rødvin, hvidvin øl, nogle få drinks og så ellers bare juice. Nå man bestilte juice med alkohol i kunne de ikke lave det, meget underligt. Og ligepludselig var de også løbet tør for alt andet, men udsigten med fyrværkeri ud over Hoan Kiem søen var pengene værd. Og så det gode selskab. 
Bagefter giv vi videre til en lille pub ikke langt derfra. Kathrine, Michelle og Vordingborg-pigerne tog før hjem end Morten, Casper og jeg, så da vi kom hjem, havde vi to ekstra sovende gæster i stuen. Det var bare så hyggeligt. 
Det var en rigtig god og sjov nytårsaften :)


Flot udsigt.
Sabina og jeg :) 

Pindemadder, ikke så lækre.

Og så en masse flot fyrværkeri :) 


I dag ville vi så ud og spise morgenmad. Vi have alle lyst til noget æg og bacon, så der var stor enighed om at tage ud. Vi vadede rundt indtil vi fandt en restaurant, der have åbent. Til sidst fandt vi en som så lidt halv-dyr ud, men vi var sultne. Vi fandt så ud af at det var en Bobby Chin restaurant, som Michelle havde set et program om hjemme i Danmark. Vi fik en 3-retters frokostmenu. Lækker majs-suppe til forret, laksefrikadeller med nudler til hovedret og kokosris-budding til dessert. Super super lækkert og meget lækkert sted. Det er heller ikke sidste gang, vi kommer der. Og så bor vi så tæt på den. 


Da vi gik hjem sad Michelle og jeg en times tid nede ved søen og fik lidt sol. Det har været så skønt vejr, så vi blev jo nødt til at nyde det lidt :)


I morgen har vi planer og at gå en tur rundt om Westlake. Den er ca. 17 km. så det bliver en god lang tur. Vi håber vejret er ligeså godt som i dag.


Godnat herfra :)  
     

Ingen kommentarer:

Send en kommentar