søndag den 30. januar 2011

En dejlig weekend…

Sikke en dejlig første weekend jeg har haft her i Hanoi.
Fredag var Kathrine, Michelle og jeg på besøg på vores praktiksted Sao Mai. Det ligger lidt langt væk, men når vi får vores motorbikes, bliver det nemmere at komme på arbejde hver dag. Vi var inde og snakke med Doktor Lan, som er leder på stedet. Vi fik snakket om, hvornår vi skal starte og fik lidt praktiske oplysninger. Det gik rigtig fint, og det var godt vi fik taget derud og vist os.
På vejen hjem handlede vi lidt ind. Jeg prøvede at købe en flaske vietnamesisk vin (made in Dalat). Jeg tænkte, at det måtte jeg smage, nu jeg rigtig godt kan lide vin, og så var det også den billigste. Den kunne da drikkes, men tror os det bliver sidste gang jeg køber vietnamesisk vin. Men dog en okay vietnamesisk-vin-oplevelse.

Vin fra Dalat.

Senere på aftenen besluttede vi os for at tage i byen. Vi tog på noget der hedder Rock City, som er en slags club/koncertsted. Det ligger meget tæt på, hvor vi bor. Morten havde fundet ud at der var hip hop koncert, så det blev vi alle enige om, at vi måtte prøve. Hip hop koncert i Vietnam havde vi ikke lige regnet med. Det var en amerikansk rapper ved navn Akil fra gruppen Jurassic 5 der spillede. Det var en super fed oplevelse. Det var også et rigtig godt sted, så det er ikke sidste gang, vi kommer der. En super god første gang i byen i Hanoi J
Hele lørdag stod så på hygge og tømmermænd i huset.
I dag søndag, har jeg været ude og løbe en lang tur til formiddag. Det er rart at komme ud og få noget luft og lidt tid for sig selv engang imellem. Jeg løber langs Westlake. Der er ikke så meget trafik, der generer. Det er skønt at starte sin dag på den måde.
Bagefter gik vi en tur på Sheraton, som er et 5-stjernet hotel, og spiste brunch. David, Michelles kæreste, som før har været i Vietnam, havde anbefalet os det. Så vi havde høje forventninger. Og dem må man sige blev indfriet. Hold da op det var lækkert. Det var brunch buffet med alt, hvad hjertet kunne begære. Alt i sushi, skaldyr, kød, salat, ost, brød, frugt. Der var så meget forskelligt og det var meget fint og lækkert. Deres kage buffet, den kan man slet ikke forestille sig, hvor god den var. Alle mulige små fine kager, store kager, chokolader, chokoladefondue og meget meget mere. Vi gav ca. 300 kr. pr. mand. Det er dyrt hernede, men det var alle pengene værd. Det er ikke sidste gang, vi kommer der.
Lækker lækker mad :)

Michelle og jeg smagte østers.
Hmm ikke noget vi blir nødt til at smage igen, hehe.

Michelle, Kathrine og Casper.
Der er fyldt godt op på tallerkenerne.

Morten nyder maden.

Mmmmm lækker kage :)

Lækre desserter :)

Mere kage :)

Fællesbillede ved hotellet.

På turen hjem.

Vi tog lige en pause på vejen :)

Nu er vi hjemme igen og skal skal slappe af. Vi har købt noget god rødvin (denne gang ikke vietnamesisk, hehe).
I aften står den på hygge og måske en tur i byen. Måske vi også skal se finalekampen over nettet. Vi må jo heppe lidt med på de danske håndboldmænd, selvom vi sidder i Vietnam. J
Håber alle har haft en dejlig weekend.  
   

2 kommentarer:

  1. Bliver jo helt lækkersulten af alt det lækre kage, ej det ser lækkert ud :) Håber I nyder det i fulde drag dernede :)

    SvarSlet
  2. Det var så lækkert :) det skal vi prøve mange gange ugen hehe ;)
    Vi nyder det rigtig meget og hygger os. Håber os det går godt derhjemme :)

    SvarSlet